3 tips voor meer spanning tussen de lakens

Het zal iedereen wel eens een keer overkomen: je bent al lang samen en nog steeds hartstikke gelukkig, maar tussen de lakens spatten de vonken er niet bepaald meer vanaf. Dat is echter geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten. Er zijn genoeg dingen die je kunt doen om jullie seksleven weer een beetje op gang te helpen. Met onderstaande drie tips trekken jullie straks gegarandeerd weer de kleding van elkaars lichaam. Lees snel verder en maak je klaar voor een spannende, sensuele avond!

Communiceer met elkaar

De nummer één tip voor een gezonde relatie, ook in de slaapkamer, is communicatie. Praat met elkaar over wat jullie meemaken. Waardoor komt het dat jullie tegenwoordig minder van elkaar genieten dan voorheen? Misschien speelt stress of tijdgebrek een rol of voelt een van jullie zich steeds onzekerder over zijn of haar lichaam. Er kunnen tal van redenen zijn. De enige manier om erachter te komen wat er echt speelt, is door het bespreekbaar te maken. Zo kun je samen zoeken naar de geschikte oplossing.

Experimenteer met elkaar

Misschien heeft je partner wel een slaapkamerfantasie die hij of zij altijd al heeft willen uitproberen. Nu is het moment om te kijken of die fantasie werkelijkheid kan worden. Je kunt eens een rollenspel uitproberen, online een spannend speeltje aanschaffen of elkaars lichaam gewoon opnieuw ontdekken tijdens een sensuele massagesessie. Tip: doe bijvoorbeeld eens alsof jullie elkaar niet kennen en ontmoet elkaar 'voor het eerst' op een openbare plek. Zo creëer je samen opnieuw de spanning van een eerste date. Ga samen weer op zoek naar wat jullie leuk en lekker vinden, en er gaat vast en zeker een nieuwe wereld voor jullie open.

Laat kamagra een handje helpen

Het kan ook zomaar voorkomen dat de boel niet op gang komt vanwege erectieproblemen. Dit is niets om je voor te schamen, en er zijn tegenwoordig gelukkig vele manieren om hiermee om te gaan. Je kunt bijvoorbeeld kamagra kopen: dit is de generieke variant van viagra. Kamagra zorgt voor een hardere erectie die langer aanhoudt. Een andere optie is generieke tadalafil kopen. Beiden zijn gangbare erectiemiddelen voor een veel vriendelijkere prijs dan normaal gesproken. Welk soort erectiemiddel het beste bij jou past en voor jou werkt, ontdek je door het uitproberen. Overigens worden erectiemiddelen niet alleen gebruikt door mensen met een erectiestoornis. Koppels gebruiken deze middelen ook regelmatig voor wat langdurige spanning in de slaapkamer. 

Posts created 8

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top